Update Corona (08-11)

Vanaf zaterdag 6 november heeft iedereen vanaf 18 jaar een geldig Coronatoegangsbewijs nodig voor het betreden van het zwembad.

Dit geldt voor de leden die zelf komen zwemmen, maar geldt ook voor de ouders van onze jeugdleden die hun kind naar de zwemles komen brengen. Wij zullen de QR code van onze leden en de ouders/begeleiders van jeugdleden, scannen bij de voordeur.
Om de multifunctionele ruimte in zwembad Groenoord binnen te gaan is de QR code vanaf 13 jaar nodig.

De continuïteit van de zwemlessen is vooral voor de jonge kinderen belangrijk. Wij hopen dat u een passende oplossing kunt vinden als u niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs (QR code).

U kunt hierbij denken aan:

  • Uw kind zelf naar binnen laten gaan en zelf laten omkleden (doe dan badkleding thuis al aan onder de bovenkleding en gebruik makkelijke kleding en schoenen).
  • Een ouder broertje of zusje bij het omkleden laten helpen.
  • Uw kind met een andere ouder mee laten gaan, als deze ouder wel een coronatoegangsbewijs heeft (doe dit met elkaar in goed overleg).

Wij realiseren ons dat dit een grote impact heeft, maar hopen op begrip. Weet dat onze vrijwilligers geen invloed hebben op de maatregelen die onze overheid stelt en hun werkzaamheden zo goed mogelijk uit proberen te voeren.